Zo volg je live de TOTO Dutch Open Dart 2023

Vanaf vrijdag kun je drie dagen lang genieten van de TOTO Dutch Darts 2023 vanuit de Bonte Wever in Assen! Er zijn verschillende manieren om het toernooi te volgen. Hieronder de verschillende opties:

Livestream:
Vrijdag (vanaf 10:30 uur), zaterdag (vanaf 11:00 uur) en zondag (vanaf 11:00 uur) worden de mooiste en meest interessante wedstrijden gespeeld op de tribunebanen van de TOTO Dutch Open Darts!

Klik hier om naar de juiste stream te gaan.

DartConnect
De wedstrijden op de tribunebanen zullen dit jaar net als vorig jaar op het DartConnect-systeem worden gespeeld. Alle dameswedstrijden (single en koppel), alle jeugdtoernooien en het singletoernooi voor de heren (vanaf de laatste 128) zijn ook te volgen via DartConnect.

RTL7
Op 29 januari gaat RTL7 weer darts uitzenden. De gehele avond zal in het teken staan van de finaledag van de TOTO Dutch Open Darts 2023. Vanaf 17.00 wordt het programma LIVE uitgezonden op RTL7 en gepresenteerd door Marcel Maijer. Tussen de wedstrijden door zijn er analyses van Vincent van der Voort, interviews met verschillende topdarters en kun je kijken naar een sfeerreportage van dit prachtige evenement.

Social Media
Je kunt de TOTO Dutch Open Darts ook volgen op Twitter, Facebook en Instagram voor uitslagen, mooie foto’s en filmpjes.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om LIVE het darten te aanschouwen in de Bonte Wever. Kaarten zijn aan de deur te koop of op de volgende pagina.

Zorg dat je niets mist en geniet van de TOTO Dutch Open Darts 2023!

ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.