DE TICKETS

Toegangskaarten zijn in de verkoop verkrijgbaar door hier te klikken.

Tevens zijn tickets beperkt verkrijgbaar tijdens het evenement bij de ingang van De Bonte Wever. De organisatie wil graag alle supporters en geïnteresseerden meedelen dat we veel belangstelling verwachten. Dus wees bijtijds op het evenement aanwezig als je een kaartje wil kopen en hou er rekening mee dat er geen entreekaarten meer beschikbaar kunnen zijn, want vol = vol!

Voor de verschillende dagen gelden de volgende entreeprijzen:

  • Vrijdag                  €   5,00
  • Zaterdag              €   6,50
  • Zondag                 €   7,50
    Let op: net als afgelopen jaren zijn er geen passe-partout kaarten meer verkrijgbaar. Uiteraard kunt u online of op vrijdag al wel kaartjes kopen voor zaterdag en zondag. 

Jeugdspelers kunnen één gratis begeleider meenemen voor het Dutch Open Darts Youth 2020 op zondag. Je spelerskaart is tevens toegangsbewijs op vrijdag, zaterdag en zondag tijdens de Dutch Open Darts.

Verder hebben kinderen t/m 12 jaar ook vrij toegang. Overige belangstellenden dienen een toegangskaartje te kopen aan de kassa.

Voor de laatste informatie hou onze Twitter en Facebookpagina in de gaten. Zodra er geen kaartjes meer zijn tijdens het evenement zullen we dit duidelijk communiceren!