DE TICKETS

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar door hier te klikken.

Tevens zijn tickets beperkt verkrijgbaar tijdens het evenement bij de ingang van De Bonte Wever. De organisatie wil graag alle supporters en geïnteresseerden meedelen dat we veel belangstelling verwachten. Dus wees bijtijds op het evenement aanwezig als je een kaartje wil kopen en hou er rekening mee dat er geen entreekaarten meer beschikbaar kunnen zijn, want vol = vol!

Voor de verschillende dagen gelden de volgende entreeprijzen:

  • Donderdag          Gratis
  • Vrijdag                  €  9,00
  • Zaterdag              €   9,00
  • Zondag                 €  11,50
    Let op: er zijn geen passe-partout kaarten verkrijgbaar. Uiteraard kunt u online of op vrijdag al wel kaartjes kopen voor zaterdag en zondag. 

Voor alle deelnemers aan de Dutch Open Darts geldt dat je spelerskaart tevens toegangsbewijs is op vrijdag, zaterdag en zondag. Tijdens het warming-up toernooi op donderdag is er geen controle en hoef je ook geen kaartje te kopen. De spelerskaart voor het warming-up toernooi geeft geen toegang op vrijdag, zaterdag en zondag.

Voor deelnemers aan de Dutch Open Youth geldt dat zij op zondag één begeleider gratis mee naar binnen mogen nemen. Verder hebben kinderen t/m 12 jaar ook vrij toegang. Overige belangstellenden dienen een toegangskaartje te kopen aan de kassa.

Voor de laatste informatie hou onze Twitter en Facebookpagina in de gaten. Zodra er geen kaartjes meer zijn tijdens het evenement zullen we dit duidelijk communiceren!