Datum TOTO Dutch Open Darts 2025 bekend

De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend. De komende editie zal georganiseerd worden van donderdag 30 januari t/m zondag 2 februari 2025. De inschrijving zal open gaan op 1 oktober 2024. Zet beide datums dus alvast in je agenda!

De TOTO Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste dartstoernooi ter wereld, waar iedereen, van amateur tot professional aan kan deelnemen. Het is een evenement van de Nederlandse Darts Bond en staat garant voor drie dagen lang gezelligheid, feest en heel veel darts. Zorg dus dat jij er ook weer bij bent!

Hotel boeken
Het is mogelijk om voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 een hotelkamer aan te vragen bij De Bonte Wever. Kijk voor meer informatie op www.debontewever.nl/dutchopendarts

Informatie
Houd deze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws. Tevens kun je de TOTO Dutch Open Darts volgen op Twitter, op Facebook en op Instagram.

Datum 2025 JG

Foto: Jos Groen

ANDER NIEUWS
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.
4 februari 2024
In de jeugdcategorieën hebben Ruben Baalmans, Paige Pauling en Balázs Szoták de zeges gepakt. De talenten waren respectievelijk de beste in het jongens-, meisjes- en aspirantentoernooi.