INFO - SENIORENTOERNOOI

Je spelerskaart wordt per mail opgestuurd in de week voorafgaande aan het evenement naar de hoofdboeker. Je dient je spelerskaart GEPRINT bij je te hebben tijdens het evenement. De barcode op je spelerskaart dient gescand te worden bij de ingang en dit is je toegangsbewijs. Je spelerskaart laten zien vanaf een telefoon is dus NIET mogelijk. Dit aangezien een fysieke spelerskaart afgegeven moet kunnen worden aan de wedstrijdtafels. Indien spelerskaarten toch geprint moeten worden door de organisatie tijdens het evenement zullen hier kosten voor doorberekend worden aan de desbetreffende speler.

Je spelerskaart is tevens toegangsbewijs op vrijdag, zaterdag en zondag tijdens de Dutch Open Darts.

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar door hier te klikken.

Tijdens evenement:
Toegangskaarten zijn tijdens het evenement verkrijgbaar bij de ingang van De Bonte Wever. Kaartjes zijn te koop vanaf het moment dat de deuren open gaan.
Vrijdag € 5,00 (zolang de voorraad strekt)
Zaterdag € 6,50 (zolang de voorraad strekt)
Zondag € 7,50 (zolang de voorraad strekt)

De organisatie wil graag alle supporters en geïnteresseerden mededelen dat we veel belangstelling verwachten. Dus wees op tijd wanneer je een kaartje wil kopen en hou er rekening mee dat er geen entreekaarten meer beschikbaar kunnen zijn, want vol = vol! Voor de laatste informatie hou onze Twitter en Facebookpagina in de gaten.

Voor het volledige programma klik hier.

Op vrijdag en zaterdag starten de winnaars met het schrijven van de wedstrijden tot een bepaalde ronde. Dit zal worden aangegeven op de spelerskaart en/of worden omgeroepen. Daarna schrijft te allen tijde de verliezer! Indien de speler, of beide spelers van een koppel, verzaakt te schrijven betekent dit uitsluiting van het toernooi, dan wel uitsluiting van deelname aan de volgende editie van de Dutch Open Darts. Verzaak je in de koppel, dan heeft dat tot gevolg dat beide spelers niet deel mogen nemen aan het singletoernooi op zaterdag.
Als je in de eerste ronde een bye (vrijloting) hebt hoef je niet te schrijven. Dat hoeft pas als je je eerste partij wint of als je tegenstander niet op komt dagen!

Wil je gedurende de dag naar buiten zorg dan altijd dat je een stempel hebt op de binnenkant van je hand/ pols. Deze dient het personeel aan de deur je te geven.

Alleen voor de podiumwedstrijden op zondag is het algemene NDB kledingvoorschrift van toepassing. Voor de overige wedstrijden geldt geen kledingvoorschrift. Te allen tijde geldt; clubuitingen in welke vorm dan ook (voetbal, motor of anderszins) zijn niet toegestaan.

Er zijn voorschriften m.b.t. het voeren van reclame van toepassing zoals opgenomen in het algemeen Wedstrijdreglement van de NDB. Dit betekent onder andere dat de organisatie het recht heeft tijdens de Dutch Open Darts de belangen van haar (hoofd)sponsors te beschermen en reclamemateriaal van spelers, teams, organisaties, toeschouwers of andere sponsors te weigeren.

Alle spelers die op het podium spelen dienen verplicht een door de organisatie verstrekte sticker van de hoofdsponsor te dragen.

– Legitimatie is te allen tijde verplicht indien je ouder bent dan 13 jaar.
– Wanneer een speler gedurende het toernooi zijn/haar spelerskaart kwijtraakt kan hij/zij een nieuwe kaart laten maken (en dus kopen) à € 5,00.
– Je wordt niet omgeroepen. Op de spelerskaart is het tijdschema en de baan waarop jij je wedstrijden speelt aangegeven. Je dient je telkens 10 minuten voor aanvang van je wedstrijd te melden bij de wedstrijdtafel. Indien je je niet tijdig meldt, is een reglementaire nederlaag het gevolg.
– Kijk voor de mogelijkheden en onmogelijkheden van deelname door paradarters aan de reguliere toernooien in het
reglement.
– Wil je meer weten over het toernooiformat klik hier.
– Wil je meer informatie over het reglement klik hier.

Het prijzengeld zal vanwege praktische en veiligheidsoverwegingen, per bankoverschrijving worden uitgekeerd. Heb je gewonnen en recht op prijzengeld dan zal dit dus naar je worden overgemaakt. Het is daarom heel belangrijk dat je tijdens de Dutch Open Darts het prijzengeldformulier correct invult. Dit formulier ontvang je bij de wedstrijdtafel voor aanvang van de wedstrijd waar prijzengeld te verdienen is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist invullen en inleveren van dit formulier. Dit kan op alle dagen bij de wedstrijdtafel of bij de receptie van de Bonte Wever.

Bekijk hier de verdeling van het prijzengeld.

Het gaat ontzettend gezellig worden in de Bonte Wever! Zo zal er entertainment verzorgd worden in de horecastraat met verschillende pubs en staat er natuurlijk weer een DJ in de feesttent! Daarnaast is er voldoende zitgelegenheid om iets te eten of te drinken. Natuurlijk zijn er weer verschillende stands aanwezig voor leuke (darts) artikelen.

De feesttent zal op vrijdag en zaterdag sluiten om 18.00 uur.

Graag maken we van de Dutch Open Darts weer een groot en gezellig feest voor iedereen. Om die reden zijn binnen het complex van De Bonte Wever een aantal huis- en gedragsregels van toepassing;

– Roken is alleen toegestaan in de daarvoor aangemerkte ruimtes
– Onder de 18 jaar schenken wij geen alcohol. Houd je ID bij de hand, hier kan bij de bar om gevraagd worden. Het doorgeven van drank aan iemand onder de 18 jaar is absoluut niet toegestaan.
– Het gebruik of in bezit hebben van drugs in welke vorm is niet toegestaan.
– Het meenemen van voorwerpen die een gevaar kunnen vormen voor de veiligheid en eigen drinken of etenswaren is niet toegestaan. Het beveiligingspersoneel heeft het recht om u te visiteren en te fouilleren. Het al dan niet toestaan van materialen is ter beoordeling aan de beveiliging.
– Agressief, hinderlijk en/of intimiderend gedrag of het uiten van beledigingen wordt niet getolereerd.
– In alle gevallen geldt dat aanwijzingen van het personeel van De Bonte Wever en het aanwezige beveiligingspersoneel bindend zijn en direct opgevolgd dienen te worden.
– Deze huisregels gelden ter aanvulling op de reguliere huisregels van De Bonte Wever welke u vindt bij de ingang en op diverse andere plaatsen in het complex.
– Het niet opvolgen van de huis- en gedragsregels kan een ontzegging van de toegang tot het complex tot gevolg hebben voor bepaalde of onbepaalde tijd en/of inschakeling van de politie.

De organisatie van de Dutch Open Darts en de Bonte Wever wensen alle deelnemers ontzettend veel succes en plezier, tot in Assen!