INFO - WARMING-UP TOERNOOI

Je dient als speler je spelerskaart GEPRINT bij je te hebben tijdens het evenement. Deze hoef je op donderdag 1 februari bij de entree niet te laten zien. Deze heb je wel nodig bij de wedstrijdtafel.
Toeschouwers en overige bezoekers kunnen op donderdag gratis naar binnen. De spelerskaart voor het warming-up toernooi is een losse spelerskaart waarmee je NIET gratis naar binnen kunt op vrijdag, zaterdag en zondag.

Tijdens het warming-up toernooi op donderdag 26 januari is de entree in de Bonte Wever gratis.

Voor het volledige programma klik hier.

Spelers dienen zelf te schrijven na een verloren partij of zijn zelf verantwoordelijk voor het regelen van een vervangende schrijver. De speler blijft zelf te allen tijde verantwoordelijk dat er geschreven wordt.

Tijdens het warming-up toernooi geldt geen kledingvoorschrift. Te allen tijde geldt; clubuitingen in welke vorm dan ook (voetbal, motor of anderszins) zijn niet toegestaan.

– Legitimatie is te allen tijde verplicht indien je ouder bent dan 13 jaar.
– Wanneer een speler gedurende het toernooi zijn/haar spelerskaart kwijtraakt kan hij/zij een nieuwe kaart laten maken (en dus kopen) à € 5,00.
– Je wordt niet omgeroepen. Op de spelerskaart is het tijdschema en de baan waarop jij je wedstrijden speelt aangegeven. Je dient je telkens 10 minuten voor aanvang van je wedstrijd te melden bij de wedstrijdtafel. Indien je je niet tijdig meldt, is een reglementaire nederlaag het gevolg.
– Kijk voor de mogelijkheden en onmogelijkheden van deelname door paradarters aan de reguliere toernooien in het
reglement.
– Wil je meer weten over het toernooiformat klik hier.
– Wil je meer informatie over het reglement klik hier.

Het prijzengeld zal vanwege praktische en veiligheidsoverwegingen, per bankoverschrijving worden uitgekeerd. Heb je gewonnen en recht op prijzengeld dan zal dit dus naar je worden overgemaakt. Het is daarom heel belangrijk dat je tijdens de Dutch Open Darts het prijzengeldformulier correct invult. Dit formulier ontvang je bij de wedstrijdtafel voor aanvang van de wedstrijd waar prijzengeld te verdienen is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist invullen en inleveren van dit formulier. Dit kan op alle dagen bij de wedstrijdtafel of bij de receptie van de Bonte Wever.

Bekijk hier de verdeling van het prijzengeld.

De organisatie van de Dutch Open Darts en de Bonte Wever wensen alle deelnemers ontzettend veel succes en plezier, tot in Assen!