INFO - WARMING-UP TOERNOOI

Wij adviseren om als speler je spelerskaart GEPRINT bij je te hebben tijdens het evenement. Deze hoef je op donderdag 1 februari bij de entree niet te laten zien.
Toeschouwers en overige bezoekers kunnen op donderdag gratis naar binnen. De spelerskaart voor het warming-up toernooi is een losse spelerskaart waarmee je NIET gratis naar binnen kunt op vrijdag, zaterdag en zondag.

Tijdens het warming-up toernooi op donderdag 1 februari is de entree in de Bonte Wever gratis.

Voor het volledige programma klik hier.

Op DartConnect TV en de tablet naast het dartbord staat aangegeven of de winnaar of verliezer de volgende wedstrijd schrijft; weigeren betekent diskwalificatie voor de Dutch Open Koppels, Singles en/of Dutch Open van volgend jaar!

Tijdens het warming-up toernooi geldt geen kledingvoorschrift. Te allen tijde geldt; clubuitingen in welke vorm dan ook (voetbal, motor of anderszins) zijn niet toegestaan.

– Legitimatie is te allen tijde verplicht indien je ouder bent dan 13 jaar.
– Je wordt niet omgeroepen. Je dient je telkens 10 minuten voor aanvang van je wedstrijd te melden bij de baan. Indien je je niet tijdig meldt, is een reglementaire nederlaag het gevolg.
– Kijk voor de mogelijkheden en onmogelijkheden van deelname door paradarters aan de reguliere toernooien in het
reglement.
– Wil je meer weten over het toernooiformat klik hier.
– Wil je meer informatie over het reglement klik hier.

Prijzengeld zal per bankoverschrijving worden uitgekeerd. Spelers ontvangen een prijzengeldformulier voor aanvang van de wedstrijd waar prijzengeld te verdienen is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist invullen en inleveren van dit formulier. Inleveren en afhalen kan op alle dagen bij elke wedstrijdtafel of bij de receptie van de Bonte Wever.

Bekijk hier de verdeling van het prijzengeld.

Graag maken we van de Dutch Open Darts weer een groot en gezellig feest voor iedereen. Om die reden zijn binnen het complex van De Bonte Wever een aantal huis- en gedragsregels van toepassing;

– Roken is alleen toegestaan in de daarvoor aangemerkte ruimtes
– Onder de 18 jaar schenken wij geen alcohol. Houd je ID bij de hand, hier kan bij de bar om gevraagd worden. Het doorgeven van drank aan iemand onder de 18 jaar is absoluut niet toegestaan.
– Het gebruik of in bezit hebben van drugs in welke vorm is niet toegestaan.
– Het meenemen van voorwerpen die een gevaar kunnen vormen voor de veiligheid en eigen drinken of etenswaren is niet toegestaan. Het beveiligingspersoneel heeft het recht om u te visiteren en te fouilleren. Het al dan niet toestaan van materialen is ter beoordeling aan de beveiliging.
– Agressief, hinderlijk en/of intimiderend gedrag of het uiten van beledigingen wordt niet getolereerd.
– In alle gevallen geldt dat aanwijzingen van het personeel van De Bonte Wever en het aanwezige beveiligingspersoneel bindend zijn en direct opgevolgd dienen te worden.
– Deze huisregels gelden ter aanvulling op de reguliere huisregels van De Bonte Wever welke u vindt bij de ingang en op diverse andere plaatsen in het complex.
– Het niet opvolgen van de huis- en gedragsregels kan een ontzegging van de toegang tot het complex tot gevolg hebben voor bepaalde of onbepaalde tijd en/of inschakeling van de politie.

De organisatie van de Dutch Open Darts en de Bonte Wever wensen alle deelnemers ontzettend veel succes en plezier, tot in Assen!