Handig om te weten

Nog heel even en dan mogen we je verwelkomen in De Bonte Wever! Net als elk jaar kijken wij er enorm naar uit en we hopen dat we er net als vorige edities wederom een groot feest en toernooi van kunnen maken. Graag helpen we je alvast op weg met onderstaande praktische informatie. Heel graag tot dan!

► Munten
Binnen De Bonte Wever werken we met consumptiemunten. Deze zijn verkrijgbaar bij automaten in de centrale hal bij binnenkomst en in de caféstraat en bij het verkooppunt in de feesttent. Pinnen is bij de muntverkoop uiteraard mogelijk en heeft de voorkeur. Munten worden verkocht per tablet van vijf munten. Houdt er rekening mee dat gekochte munten niet meer retour worden genomen.

► Kluisjes
Dit jaar werken we voor het eerst met kluisjes in plaats van een garderobe. Deze zijn te huur voor € 2,00 of € 3,00 (medium 25 x 25 x 40cm of groot 25 x 35 x 40cm ) per dag. Je koopt hiervoor eenmaal een kluiscode welke de hele dag te gebruiken is, dus als je even tussendoor iets moet pakken is dat geen enkel probleem.

Zeker weten dat er een kluisje voor je klaarstaat en geen zin om in de rij te staan voor een code? Reserveer dan alvast vooraf via https://www.lockeronline.eu/event/DOD20
Let op: reserveren via het online systeem kan tot uiterlijk woensdag 29 januari 12.00u

(nb. denk erom dat je aan het einde van dag / avond je kluisje weer leeghaalt. De volgende dag wordt deze opnieuw verhuurd! Je huurt een kluisje dus per dag.)

► Goed eten
Naaste diverse standjes overal door het complex, vind je in De Bonte Wever dit jaar drie restaurants.

– In het buffetrestaurant op de eerste etage kun je terecht voor een goed, gezond en uitgebreid ontbijt (08.00 – 10.30 uur) en diner (18.00 – 21.00 uur). De trap naar de restaurants vind je naast de ingang van de caféstraat.

– Naast het Buffetrestaurant vind je op de eerste etage de Foodcorner waar je terecht kunt voor belegde broodjes, soepen, salades, plates, fruit etc. De trap naar de restaurants vind je naast de ingang van de caféstraat. De foodcorner opent vrijdag en zaterdag om 11.30 uur.

Dapper is het à la carte restaurant waar we speciaal voor Darts een speciale kaart hebben gemaakt met diverse (lunch) plates en gerechten. Tevens ben je hier welkom voor een goede kop koffie of een lekkere borrel. Dapper vind je achterin de hal nabij zaal Purple (waar de tribunebanen zich bevinden). Dapper is vrijdag en zaterdag open vanaf 11.00 uur. Op zondag is Dapper geopend voor deelnemers van het jeugdtoernooi met een speciaal voor dit toernooi samengesteld assortiment.

We wijzen je er nog even op dat zelf meegebrachte consumpties niet zijn toegestaan.

Feesttent
Op vrijdag en zaterdag kun je traditiegetrouw de hele dag terecht om de spanning van je af te gooien en lekker te dansen. De deuren van de tent openen om 10.00 uur en sluiten vrijdag en zaterdag om om 18.00 uur. Binnen de feesttent gelden uiteraard regels. Deze vind je op diverse plaatsen in en rondom de tent. Wij vragen je vriendelijk om deze te respecteren en het voor iedereen een groot feest te laten zijn.

Alcohol & Roken
Tot slot, en hopelijk anno 2020 overbodig, willen we graag nog één keer benadrukken dat alcohol alleen verkrijgbaar is indien je 18 jaar of ouder bent. Zorg ervoor dat je te allen tijde legitimatie bij je hebt, onder de 25 jaar wordt hier altijd naar gevraagd. In geval van doorgifte, waarbij iemand ouder dan 18 drank haalt voor iemand onder de 18 jaar, zijn we genoodzaakt om zowel de minderjarige als diegene die de drank heeft doorgegeven te verzoeken per direct het pand te verlaten. Roken is in het gehele complex verboden met uitzondering van de daarvoor ingerichte rookruimtes, welke duidelijk staan aangegeven. Ook hier moeten we helaas streng zijn en bij overtreding geldt ook hier dat je niet langer welkom bent in het complex.

Route en parkeren
Voer Stadsbroek 17 in op je navigatie en je rijdt zonder problemen naar De Bonte Wever. Eenmaal aangekomen verzoeken we je vriendelijk om de instructies van onze parkeerwachters op te volgen. We adviseren iedereen om op tijd van huis te vertrekken. In verband met de verwachte drukte doe je er waarschijnlijk iets langer over dan dat je navigatie aangeeft.

€ 2500,- + all-inclusive weekend voor eerste negendarter!
Als host en sponsor van de Dutch Open Darts stelt De Bonte Wever ook dit jaar weer een heel mooie prijs beschikbaar voor de speler die als eerste een 9-darter gooit op het finalepodium van de senioren. De speler die dat als eerste lukt ontvangt een cheque van € 2500,- en een all-inclusive weekend voor 4 personen in De Bonte Wever.

Rest ons tot slot niets anders dan je heel veel plezier en succes te wensen. Graag tot in Assen!

DUTCH OPEN DARTS 2019 - DBW - 17

Foto: Miranda Drenth

ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.