Suzuki ook naar singlefinale, De Graaf tegenstander

Mikuru Suzuki kent een uiterst succesvolle Dutch Open Darts. Naast de koppelfinale speelt ze ook de individuele finale. Daarin neemt ze het op tegen Aileen de Graaf.

Beide dames kenden een relatief eenvoudige halve finale. De Japanse was met 4-1 te sterk voor Anneke Kuijten. De Graaf, die vorig jaar de finale van de Dutch Open Darts verloor, nam het op tegen Laura Turner. Die wedstrijd werd met 4-2 gewonnen.

Bij de laatste 128 namen we al afscheid van enkele grote namen in het vrouwentoernooi. Lorraine Winstanley, Lisa Ashton en Sharon Prins werden allen in die ronde uitgeschakeld. Winstanley was niet opgewassen tegen Kimberly Corper, Ashton verloor van Anita van der Velden en Kuijten beëindigde het toernooi van Prins. Regerend kampioene Deta Hedman ging in de kwartfinale met 4-3 onderuit tegen Turner.

Heren
Nog 64 heren maken kans op de titel ‘Dutch Open Darts 2019-kampioen’. Onder andere Martin Adams, Richard Veenstra, Scott Mitchell en Michael Unterbuchner zitten nog in het toernooi. Zondag wordt deze herencompetitie hervat.

5f9ec0b2e765a617089a13fe6f9b5c6d
ANDER NIEUWS
4 januari 2019
Mark McGeeney en Deta Hedman hebben beiden hun BAUHAUS Dutch Open Darts titel met succes verdedigd. McGeeney won in een herhaling van de Lakeside-finale van Glen Durrant, waardoor hij de winnaar is geworden van de Jilles Vermaat Trophy.
2 februari 2019
Vincent d’Hondt heeft zijn titel als Dutch Open Darts-kampioen bij de paradarters met succes verdedigd. In de finale van de tweede editie versloeg hij Matt Doe.