Loting TOTO Dutch Open Darts 2023 staat online

Op dit moment zijn de laatste voorbereidingen voor de TOTO Dutch Open Darts 2023 in volle gang en is de opbouw begonnen in de Bonte Wever in Assen. Dit prachtige evenement vindt plaats van 26 t/m 29 januari en wij mogen weer duizenden darters verwelkomen voor een weekend vol darts, feest en gezelligheid.

Aantal deelnemers:
De komende editie zijn er weer aanzienlijk meer inschrijvingen dan in de juni editie van 2022. We hebben in totaal meer dan 5100 inschrijvingen.

Herensingles 2693
Herenkoppels 1332
Heren warming-up 441
Damessingles 278
Dameskoppel 144
Dames warming-up 51
Junioren 92
Meisjes 17
Aspiranten 26
Paradarts staand 36
Paradarts rolstoel 20
Paradarts koppel 13

 

Loting:
Klik hier om direct naar de loting van de TOTO Dutch Open Darts 2023 te gaan. De spelerskaart(en) voor deelname aan de TOTO Dutch Open Darts 2023 worden op vrijdag 20 januari en zaterdag 21 januari naar de hoofdboeker verstuurd. Heb je niets ontvangen, check dan eerst je ongewenste post. Als blijkt dat de mail met spelerskaarten daar ook niet in zit neem dan contact met ons op via: dutchopen@ndbdarts.nl.

Dutch Open LIVE volgen:
De TOTO Dutch Open Darts 2023 is elke dag LIVE te volgen via het YouTube kanaal van de NDB. De mooiste wedstrijden worden gespeeld op de tribunebanen en die zullen wij live streamen. Het spectaculaire podiumprogramma is zondag LIVE te zien vanaf 14.00 op onze stream en vanaf 17.00 LIVE op RTL 7!

Alle wedstrijden op de tribunebanen worden gespeeld op DartConnect en kan je dus LIVE volgen. Daarnaast spelen we alle dameswedstrijden (single en koppel), alle jeugdwedstrijden en de laatste 128 heren op zondag ook op DartConnect. Ook al deze wedstrijden kun je dus live volgen. We streven er naar om volgend jaar ook alle heren wedstrijden op DartConnect te spelen. Helaas is dat technisch en praktisch nu nog niet mogelijk.

Meer informatie:
Ben je op zoek naar meer informatie, kijk dan vooral onder het menu toernooi, daar is alle informatie te vinden.

Heb je je nu niet ingeschreven maar wil je wel komen kijken? Dat kan zeker! Kaartjes zijn hier verkrijgbaar maar worden ook aan de deur van de Bonte Wever verkocht. Voor slechts €9,00 kun je er bijvoorbeeld bij zijn op de finaledag die live op RTL 7 te zien is. Wacht dus niet langer en koop je kaartje! Met een spelerskaart heb je ook op zondag GRATIS toegang tot het podiumprogramma.

LOTING_STAAT_ONLINE-23
ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.