Inschrijven TOTO Dutch Open Darts 2024

De inschrijving voor de TOTO Dutch Open Darts 2024 is open! Dit unieke dartsevenement vindt plaats van donderdag 1 t/m zondag 4 februari in de Bonte Wever te Assen. De TOTO Dutch Open Darts is veruit het grootste dartsfeest in de wereld dat je niet mag missen!

Dus pak je pijltjes, begin met trainen en wie weet sta jij straks wel op het grote podium van de TOTO Dutch Open Darts voor duizenden dartfans met de beker boven je hoofd. Iedereen, van amateur tot professional kan deelnemen. Jij dus ook!

Inschrijven kan voor de gebruikelijke categorieën en ook voor het warming-up toernooi.

Ledenvoordeel:
Alle leden van de NDB krijgen een prijsvoordeel t.o.v. de niet leden van de NDB. Ben je dus lid van een lidorganisaties van de NDB dan moet je opletten bij de inschrijfmodule. Schrijf jij je in voor de singles, koppels en het warming-up toernooi dan loopt je korting al op tot €15,-.
Hoe dit werkt en wat je moet doen kun je lezen bovenaan de inschrijfpagina.

Inschrijven:
Klik hier om je direct in te schrijven. Inschrijven kan tot en met dinsdag 16 januari 2024.

inschr-open

Foto: Stefan Roelfsema

ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.