Inschrijving Dutch Open Darts 2020 verlengd!

Vanwege het geweldige nieuws van de WDF, dat vandaag is gepubliceerd, heeft de NDB besloten de inschrijving voor de BAUHAUS Dutch Open Darts te verlengen tot woensdag 15 januari middernacht. Dus nog twee dagen om je te registreren!

De WDF verzekert alle spelers dat het zeer de moeite waard zal zijn om zich te richten op de nieuwe WDF ranking en zich in te schrijven voor WDF gerankte toernooien. Enkele nieuwe grote WDF toernooien zullen een belangrijke onderdeel van deze nieuwe rankingopzet zijn.

De Dutch Open Darts is een van de grootste evenementen op de WDF-kalender. Daarom willen we alle spelers de mogelijkheid geven om naar Nederland te komen en te strijden in de Dutch Open Darts om WDF-punten te ontvangen! Aarzel dus niet en doe mee!

Alle spelers kunnen zich inschrijven via onze website. Klik hier om direct naar de inschrijfpagina te gaan. Het duurt slechts enkele minuten om je in te schrijven.

Foto: Miranda Drenth

Foto: Miranda Drenth

ANDER NIEUWS
4 januari 2019
Mark McGeeney en Deta Hedman hebben beiden hun BAUHAUS Dutch Open Darts titel met succes verdedigd. McGeeney won in een herhaling van de Lakeside-finale van Glen Durrant, waardoor hij de winnaar is geworden van de Jilles Vermaat Trophy.
2 februari 2019
Mikuru Suzuki kent een uiterst succesvolle Dutch Open Darts. Naast de koppelfinale speelt ze ook de individuele finale. Daarin neemt ze het op tegen Aileen de Graaf.
2 februari 2019
Vincent d’Hondt heeft zijn titel als Dutch Open Darts-kampioen bij de paradarters met succes verdedigd. In de finale van de tweede editie versloeg hij Matt Doe.