Hier kun je de TOTO Dutch Open Darts LIVE volgen

Mis niets van de TOTO Dutch Open Darts 2024. Alle wedstrijden van de TOTO Dutch Open Darts zijn wereldwijd en real time te volgen via DartConnect. Ook is er elke dag – via het NDB YouTube kanaal – een Livestream vanuit de Bonte Wever.

Klik HIER om naar de LIVE pagina te gaan waar je alles kunt vinden.

RTL7
Op 4 februari gaat RTL7 weer darts uitzenden. De gehele middag zal in het teken staan van de finaledag van de TOTO Dutch Open Darts 2024. Vanaf 13.00 wordt het programma LIVE uitgezonden op RTL7 en gepresenteerd door Marcel Maijer. Tussen de wedstrijden door zijn er analyses van Martijn Kleermaker, interviews met verschillende topdarters en kun je kijken naar een sfeerreportage van dit prachtige evenement.

Social Media
Je kunt de TOTO Dutch Open Darts 2024 ook volgen op Twitter, Facebook en Instagram voor uitslagen, mooie foto’s en filmpjes.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om LIVE het darten te aanschouwen in de Bonte Wever. Kaarten zijn aan de deur te koop of op de volgende pagina.

Zorg dat je niets mist en geniet van de TOTO Dutch Open Darts 2024!

SR6_3216

Foto: Stefan Roelfsema

ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.