Dutch Open Darts 2019 op 1, 2 en 3 februari

De datum voor de volgende BAUHAUS Dutch Open Darts is bekend! De komende editie zal evenals andere jaren plaatsvinden in het eerste weekend van februari. In 2019 valt dat weekend op 1 t/m 3 februari. De inschrijving zal open gaan op 1 oktober 2018.

De afgelopen editie was een groot succes. In een vernieuwde Bonte Wever mochten we opnieuw meer deelnemers verwelkomen en het toernooi kende met Mark McGeeney en Deta Hedman twee mooie winnaars. Ook werd er voor het eerst een paradartstoernooi georganiseerd op de Dutch Open Darts. Vincent D’hondt kroonde zich daar tot kampioen. Bij de junioren waren Keanu van Velzen, Ksenia Klochek en Maison Wilson de sterksten.

Hotel boeken
Het is vanaf vandaag al mogelijk om voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2019 hotelkamers te reserveren bij De Bonte Wever. Klik hier om direct te reserveren.

Informatie
Houd deze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws. Tevens kun je de Dutch Open Darts volgen op Twitter, op Facebook en op Instagram.

4ddc75f1698994d05cf43f2316d7d33a

Foto: Miranda Drenth

ANDER NIEUWS
4 januari 2019
Mark McGeeney en Deta Hedman hebben beiden hun BAUHAUS Dutch Open Darts titel met succes verdedigd. McGeeney won in een herhaling van de Lakeside-finale van Glen Durrant, waardoor hij de winnaar is geworden van de Jilles Vermaat Trophy.
2 februari 2019
Mikuru Suzuki kent een uiterst succesvolle Dutch Open Darts. Naast de koppelfinale speelt ze ook de individuele finale. Daarin neemt ze het op tegen Aileen de Graaf.
2 februari 2019
Vincent d’Hondt heeft zijn titel als Dutch Open Darts-kampioen bij de paradarters met succes verdedigd. In de finale van de tweede editie versloeg hij Matt Doe.