TOTO Dutch Open Darts gaat bijna beginnen

Op dit moment zijn de laatste voorbereidingen voor de TOTO Dutch Open Darts 2022 in volle gang en is de opbouw begonnen in de Bonte Wever in Assen. Dit prachtige evenement vindt plaats van 10 t/m 12 juni en wij mogen weer duizenden darters verwelkomen voor een weekend vol darts, feest en gezelligheid.

Aantal deelnemers:
De komende editie zullen er minder darters deelnemen dan tijdens de laatste edities. Dit jaar komen er ongeveer 3100 darters naar Assen. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom er minder mensen ingeschreven zijn. Denk bijvoorbeeld aan de invloed van de coronacrisis en het daardoor verplaatsen van het evenement. Wij zijn als organisatie in ieder geval heel blij dat we de TOTO Dutch Open Darts weer kunnen organiseren en gaan er een prachtig feest van maken.

Loting:
Klik hier om direct naar de loting van de TOTO Dutch Open Darts 2022 te gaan. De spelerskaart(en) voor deelname aan de TOTO Dutch Open Darts 2022 worden vandaag (3 juni) en morgen (4 juni) naar de hoofdboeker verstuurd.

Dutch Open LIVE volgen:
De TOTO Dutch Open Darts 2022 is elke dag LIVE te volgen via het YouTube-kanaal van de NDB. De mooiste wedstrijden worden gespeeld op de tribunebanen en die zullen wij live streamen. Het spectaculaire podiumprogramma is zondag LIVE te zien op RTV Drenthe!

Vorige editie:
Tijdens de Dutch Open Darts 2020, wat al weer heel lang geleden lijkt, was er Nederlands succes. Aileen de Graaf ging destijds met de damestitel aan de haal. Zij wist de eindstrijd te winnen van Anca Zijlstra. Ross Montgomery werd de Dutch Open Darts kampioen bij de heren. De schot versloeg in de finale de Belg Brian Raman. Dat we bij de heren een nieuwe kampioen gaan krijgen is zeker. Montgomery doet namelijk niet mee in Assen, maar zal Aileen haar titel weten te prolongeren?

LOTING_STAAT_ONLINE

Ben je op zoek naar meer informatie, kijk dan vooral onder het menu toernooi, daar is een hoop informatie te vinden.

Heb je je nu niet ingeschreven maar wil je wel komen kijken? Dat kan zeker! Kaartjes zijn hier verkrijgbaar maar worden ook aan de deur van de Bonte Wever verkocht. Prijzen zijn:

  • vrijdag €5,00
  • zaterdag €6,50
  • zondag €7,50
ANDER NIEUWS
31 maart 2023
De TOTO Dutch Open Darts wordt ook de komende drie jaar in de Bonte Wever georganiseerd. Het is het grootste en gezelligste dartstoernooi ter wereld, waar iedereen, van amateur tot professional aan kan deelnemen.
29 januari 2023
De TOTO Dutch Open Darts heeft twee nieuwe kampioenen. Berry van Peer was in het herentoernooi te sterk voor Andy Baetens (3-1 in sets), terwijl Aileen de Graaf afrekende met Beau Greaves in de damesfinale (5-2 in legs).
29 januari 2023
Christian Kist en Michael Stoeten hebben het koppeltoernooi voor heren gewonnen. Het duo was in een zinderende nipt te sterk voor Jelle Klaasen en Chris Landman: 5-4.