TOTO Dutch Open Darts gaat bijna beginnen

Op dit moment zijn de laatste voorbereidingen voor de TOTO Dutch Open Darts 2022 in volle gang en is de opbouw begonnen in de Bonte Wever in Assen. Dit prachtige evenement vindt plaats van 10 t/m 12 juni en wij mogen weer duizenden darters verwelkomen voor een weekend vol darts, feest en gezelligheid.

Aantal deelnemers:
De komende editie zullen er minder darters deelnemen dan tijdens de laatste edities. Dit jaar komen er ongeveer 3100 darters naar Assen. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom er minder mensen ingeschreven zijn. Denk bijvoorbeeld aan de invloed van de coronacrisis en het daardoor verplaatsen van het evenement. Wij zijn als organisatie in ieder geval heel blij dat we de TOTO Dutch Open Darts weer kunnen organiseren en gaan er een prachtig feest van maken.

Loting:
Klik hier om direct naar de loting van de TOTO Dutch Open Darts 2022 te gaan. De spelerskaart(en) voor deelname aan de TOTO Dutch Open Darts 2022 worden vandaag (3 juni) en morgen (4 juni) naar de hoofdboeker verstuurd.

Dutch Open LIVE volgen:
De TOTO Dutch Open Darts 2022 is elke dag LIVE te volgen via het YouTube-kanaal van de NDB. De mooiste wedstrijden worden gespeeld op de tribunebanen en die zullen wij live streamen. Het spectaculaire podiumprogramma is zondag LIVE te zien op RTV Drenthe!

Vorige editie:
Tijdens de Dutch Open Darts 2020, wat al weer heel lang geleden lijkt, was er Nederlands succes. Aileen de Graaf ging destijds met de damestitel aan de haal. Zij wist de eindstrijd te winnen van Anca Zijlstra. Ross Montgomery werd de Dutch Open Darts kampioen bij de heren. De schot versloeg in de finale de Belg Brian Raman. Dat we bij de heren een nieuwe kampioen gaan krijgen is zeker. Montgomery doet namelijk niet mee in Assen, maar zal Aileen haar titel weten te prolongeren?

LOTING_STAAT_ONLINE

Ben je op zoek naar meer informatie, kijk dan vooral onder het menu toernooi, daar is een hoop informatie te vinden.

Heb je je nu niet ingeschreven maar wil je wel komen kijken? Dat kan zeker! Kaartjes zijn hier verkrijgbaar maar worden ook aan de deur van de Bonte Wever verkocht. Prijzen zijn:

  • vrijdag €5,00
  • zaterdag €6,50
  • zondag €7,50
ANDER NIEUWS
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.
4 februari 2024
In de jeugdcategorieën hebben Ruben Baalmans, Paige Pauling en Balázs Szoták de zeges gepakt. De talenten waren respectievelijk de beste in het jongens-, meisjes- en aspirantentoernooi.