Mooie prijs voor 9-darter en enkele mededelingen

Nog heel even en dan mogen we je verwelkomen in De Bonte Wever! Net als elk jaar kijken wij er enorm naar uit en we hopen dat we er net als vorige edities wederom een groot feest en toernooi van kunnen maken. Ook dit jaar biedt De Bonte Wever verschillende mogelijkheden om te eten.

Buffetrestaurant
In het buffetrestaurant kun je dagelijks tussen 18.00 en 21.00 uur terecht voor een dinerbuffet met volop keuze in warme en koude gerechten. Het buffetrestaurant bevindt zich op de eerste etage, de trap ernaartoe vind je naast de ingang van de caféstraat.

Restaurant Dapper
Dapper is het à la carte restaurant waar we speciaal voor Darts een speciale kaart hebben gemaakt met diverse plates en gerechten. Tevens ben je hier welkom voor een goede kop koffie of een lekkere borrel. Uiteraard hebben we op diverse plekken in het complex stands ingericht waar eten en drinken verkrijgbaar is zodat je altijd voldoende keuze hebt. We wijzen je er nog even op dat zelf meegebrachte consumpties niet zijn toegestaan.

Feesttent
Op vrijdag en zaterdag kun je traditiegetrouw de hele dag terecht om de spanning van je af te gooien en lekker te dansen. De deuren van de tent openen om 10.00 uur en sluiten vrijdag om 19.00 en zaterdag om 18.00 uur.

Alcohol & Roken
Tot slot, en hopelijk anno 2019 overbodig, willen we graag nog één keer benadrukken dat alcohol alleen verkrijgbaar is indien je 18 jaar of ouder bent. Zorg ervoor dat je te allen tijde legitimatie bij je hebt, onder de 25 jaar wordt hier altijd naar gevraagd. In geval van doorgifte, waarbij iemand ouder dan 18 drank haalt voor iemand onder de 18 jaar, zijn we genoodzaakt om zowel de minderjarige als diegene die de drank heeft doorgegeven te verzoeken per direct het pand te verlaten. Roken is in het gehele complex verboden met uitzondering van de daarvoor ingerichte rookruimtes, welke duidelijk staan aangegeven. Ook hier moeten we helaas streng zijn en bij overtreding geldt ook hier dat je niet langer welkom bent in het complex.

Route en parkeren
Voer Stadsbroek 17 in op je navigatie en je rijdt zonder problemen naar De Bonte Wever. Eenmaal aangekomen verzoeken we je vriendelijk om de instructies van onze parkeerwachters op te volgen. We adviseren iedereen om op tijd van huis te vertrekken. In verband met de verwachte drukte doe je er waarschijnlijk iets langer over dan dat je navigatie aangeeft.

€ 2500,- + all-inclusive weekend voor eerste negendarter!
Als host en sponsor van de Dutch Open Darts stellen we ook dit jaar weer een heel mooie prijs beschikbaar voor de speler die als eerste een 9-darter gooit op het finalepodium van de senioren. De speler die dat als eerste lukt ontvangt een cheque van € 2500,- en een all-inclusive weekend voor 4 personen in ons hotel.

Rest ons tot slot niets anders dan je heel veel plezier en succes te wensen. Graag tot in Assen!

11ff9b4c887cc2e009006cc7fd3aeb4c
ANDER NIEUWS
4 januari 2019
Mark McGeeney en Deta Hedman hebben beiden hun BAUHAUS Dutch Open Darts titel met succes verdedigd. McGeeney won in een herhaling van de Lakeside-finale van Glen Durrant, waardoor hij de winnaar is geworden van de Jilles Vermaat Trophy.
2 februari 2019
Mikuru Suzuki kent een uiterst succesvolle Dutch Open Darts. Naast de koppelfinale speelt ze ook de individuele finale. Daarin neemt ze het op tegen Aileen de Graaf.
2 februari 2019
Vincent d’Hondt heeft zijn titel als Dutch Open Darts-kampioen bij de paradarters met succes verdedigd. In de finale van de tweede editie versloeg hij Matt Doe.