Inschrijving geopend!

De inschrijving voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2020 is open. Dit unieke dartsevenement vindt plaats van vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari in de Bonte Wever te Assen. De BAUHAUS Dutch Open Darts is veruit het grootste dartsfeest in Nederland.

Vorig jaar ontplofte de zaal zowat toen Richard Veenstra de spannende finale tegen de Schot Ryan Hogarth in zijn voordeel besliste. We hebben dan ook lang op een nieuwe herenkampioen uit eigen land moeten wachten. Het was dartsicoon Raymond van Barneveld die in 2006 als laatste Nederlander bij de mannen de Dutch Open Darts op zijn naam wist te schrijven.

Ben jij de volgende Dutch Open Darts kampioen? Iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional kan deelnemen. Jij dus ook, dus schrijf je snel in!

Inschrijven:
Klik hier om je direct in te schrijven. (Inschrijven kan tot en met 13 januari 2020).

Tickets:
Wil je niet deelnemen maar wel komen kijken? Bestel dan alvast je entreetickets door hier te klikken.

Wil je meer informatie en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Bezoek regelmatig onze website.
Tevens kun je de BAUHAUS Dutch Open Darts ook volgen op Twitter en op Facebook. Doe dit ook zeker wanneer je kans wil maken op leuke prijzen.

Wil je niets missen van de BAUHAUS Dutch Open Darts 2020? Schrijf je dan snel in en zorg dat je 3 dagen lang aanwezig bent in Assen!

Foto: Mirand Drenth

Foto: Miranda Drenth

ANDER NIEUWS
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.
4 februari 2024
In de jeugdcategorieën hebben Ruben Baalmans, Paige Pauling en Balázs Szoták de zeges gepakt. De talenten waren respectievelijk de beste in het jongens-, meisjes- en aspirantentoernooi.