Inschrijving geopend!

De inschrijving voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2020 is open. Dit unieke dartsevenement vindt plaats van vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari in de Bonte Wever te Assen. De BAUHAUS Dutch Open Darts is veruit het grootste dartsfeest in Nederland.

Vorig jaar ontplofte de zaal zowat toen Richard Veenstra de spannende finale tegen de Schot Ryan Hogarth in zijn voordeel besliste. We hebben dan ook lang op een nieuwe herenkampioen uit eigen land moeten wachten. Het was dartsicoon Raymond van Barneveld die in 2006 als laatste Nederlander bij de mannen de Dutch Open Darts op zijn naam wist te schrijven.

Ben jij de volgende Dutch Open Darts kampioen? Iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional kan deelnemen. Jij dus ook, dus schrijf je snel in!

Inschrijven:
Klik hier om je direct in te schrijven. (Inschrijven kan tot en met 13 januari 2020).

Tickets:
Wil je niet deelnemen maar wel komen kijken? Bestel dan alvast je entreetickets door hier te klikken.

Wil je meer informatie en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Bezoek regelmatig onze website.
Tevens kun je de BAUHAUS Dutch Open Darts ook volgen op Twitter en op Facebook. Doe dit ook zeker wanneer je kans wil maken op leuke prijzen.

Wil je niets missen van de BAUHAUS Dutch Open Darts 2020? Schrijf je dan snel in en zorg dat je 3 dagen lang aanwezig bent in Assen!

Foto: Mirand Drenth

Foto: Miranda Drenth

ANDER NIEUWS
31 maart 2023
De TOTO Dutch Open Darts wordt ook de komende drie jaar in de Bonte Wever georganiseerd. Het is het grootste en gezelligste dartstoernooi ter wereld, waar iedereen, van amateur tot professional aan kan deelnemen.
29 januari 2023
De TOTO Dutch Open Darts heeft twee nieuwe kampioenen. Berry van Peer was in het herentoernooi te sterk voor Andy Baetens (3-1 in sets), terwijl Aileen de Graaf afrekende met Beau Greaves in de damesfinale (5-2 in legs).
29 januari 2023
Christian Kist en Michael Stoeten hebben het koppeltoernooi voor heren gewonnen. Het duo was in een zinderende nipt te sterk voor Jelle Klaasen en Chris Landman: 5-4.