Dit zijn de koppelfinalisten van de Dutch Open 2024

De finalisten van de koppeltoernooien van de TOTO Dutch Open Darts 2024 zijn bekend. De herenfinale gaat zondag tussen de duo’s Damian Mol/Brian Raman en Jimmy van Schie/Jeroen Mioch. Bij de vrouwen zien we de duo’s Beau Greaves/Jo Rolls en Lorraine Winstanley/Paige Pauling terug.

Overtuigend toernooi finalisten heren
De duo’s Mol/Raman en Van Schie/Mioch zullen met vertrouwen aan de koppelfinale beginnen zondag. Beide tweetallen kenden een wisselende, maar overtuigende route naar de eindstrijd. Mol en Raman lieten meerdere keren zien niet te bezwijken onder de druk van een beslissende leg. Anderszijds zijn Van Schie en Mioch nog niet getest. Zij stonden het hele toernooi slechts 4 legs af.

Engelse finale bij de dames
Bij de dames gaat Beau Greaves zondag op voor titelprolongatie. De Engelse zegevierde vorig jaar met Deta Hedman aan haar zijde, en probeert dat kunstje dit jaar te herhalen met Jo Rolls. Het koppel Lorraine Winstanley/Paige Pauling is dan de tegenstander.

De twee duo’s kende een soortgelijke route naar de finale. Ze wonnen hun partijen vrij eenvoudig, tot aan de kwartfinale. Greaves/Rolls had een beslissende leg nodig tegen Aileen de Graaf en Anca Zijlstra. Het duo Winstanley/Pauling won via een vijfde leg van Rhian O’Sullivan/Christine Savvery.

De koppelfinales zijn zondag live te zien vanaf 13.00 uur bij RTL7

0E0A4401

Foto: Jos Groen

ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.