Datum TOTO Dutch Open Darts 2023 bekend

De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2023 in De Bonte Wever is bekend! De komende editie zal georganiseerd worden van vrijdag 27 t/m 29 januari 2023. De inschrijving zal open gaan op 1 oktober 2022. Zet beide datums dus alvast in je agenda!

De TOTO Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste dartstoernooi ter wereld, waar iedereen, van amateur tot professional aan kan deelnemen. Het is een evenement van de Nederlandse Darts Bond en staat garant voor drie dagen lang gezelligheid, feest en heel veel darts. Zorg dus dat jij er ook weer bij bent!

Hotel boeken
Het is mogelijk om voor de TOTO Dutch Open Darts 2023 een hotelkamer aan te vragen bij De Bonte Wever. Stuur hiervoor een mail naar booking@debontewever.nl of kijk voor meer informatie op www.debontewever.nl/dutchopendarts

Informatie
Houd deze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws. Tevens kun je de TOTO Dutch Open Darts volgen op Twitter, op Facebook en op Instagram.

11-06-2022-Bas van den Berk-Dutch Open Darts 2022-3401-76449

Foto: Bas van den Berk

ANDER NIEUWS
22 september 2022
Voor alle TOTO Dutch Open Darts fans is er mooi nieuws. De TOTO Dutch Open Darts 2023 begint op donderdag 26 januari met een warming-up toernooi. Dus naast het reguliere koppel- en singletoernooi zal er een extra singletoernooi zijn voor heren en dames.
Jelle en Beau
12 juni 2022
Klaasen heeft het singletoernooi bij de heren op de Dutch Open Darts gewonnen. In de finale versloeg hij Mark Barilli met 3-0 in sets en kroonde zichzelf daarmee tot opvolger van Ross Montgomery, die de laatste editie van de Dutch Open in 2020 op zijn naam wist te schrijven. Het is de eerste Dutch Open-zege voor de Nederlander, die in het verleden wel al het BDO WK in 2006 won.
12 juni 2022
Aileen de Graaf en Lerena Rietbergen zijn de koppelkoninginnen van Assen. Het tweetal won het koppeltoernooi bij de dames door in de finale met 4-2 te winnen van het Welshe koppel Rhian O’Sullivan-Chris Savvery. Bij de heren zegevierden Thibault Tricole en Andy Baetens.