Datum BAUHAUS Dutch Open Darts bekend

De datum voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2020 in De Bonte Wever is bekend! De komende editie zal georganiseerd worden in het weekend van 31 januari t/m 2 februari. De inschrijving zal open gaan op 1 oktober 2019. Zet beide datums dus alvast in je agenda!

De afgelopen editie was weer een groot succes met hele mooie winnaars. Richard Veenstra kroonde zicht tot nieuwe Dutch Open Darts-kampioen. Hij is de eerste Nederlander die de herentitel wint sinds Raymond van Barneveld in 2006. Mikuru Suzuki, de regerend Lakeside-kampioene pakte de damestitel. Bij de junioren waren  Daan Bastiaansen, Layla Brussel en Pim van Bijnen de sterksten. De Belg Vincent d’Hondt heeft zijn titel als Dutch Open Darts-kampioen bij de paradarters met succes verdedigd. Ook mochten we vorig jaar weer meer deelnemers en toeschouwers verwelkomen. Een prachtige ontwikkeling die we hopelijk in 2020 voortzetten.

Hotel boeken
Het is vanaf vandaag al mogelijk om voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2020 hotelkamers te reserveren bij De Bonte Wever. Klik hier om direct te reserveren.

Informatie
Houd deze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws. Tevens kun je de BAUHAUS Dutch Open Darts volgen op Twitter, op Facebook en op Instagram.

4ddc75f1698994d05cf43f2316d7d33a
ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.