Datum BAUHAUS Dutch Open Darts bekend

De datum voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2020 in De Bonte Wever is bekend! De komende editie zal georganiseerd worden in het weekend van 31 januari t/m 2 februari. De inschrijving zal open gaan op 1 oktober 2019. Zet beide datums dus alvast in je agenda!

De afgelopen editie was weer een groot succes met hele mooie winnaars. Richard Veenstra kroonde zicht tot nieuwe Dutch Open Darts-kampioen. Hij is de eerste Nederlander die de herentitel wint sinds Raymond van Barneveld in 2006. Mikuru Suzuki, de regerend Lakeside-kampioene pakte de damestitel. Bij de junioren waren  Daan Bastiaansen, Layla Brussel en Pim van Bijnen de sterksten. De Belg Vincent d’Hondt heeft zijn titel als Dutch Open Darts-kampioen bij de paradarters met succes verdedigd. Ook mochten we vorig jaar weer meer deelnemers en toeschouwers verwelkomen. Een prachtige ontwikkeling die we hopelijk in 2020 voortzetten.

Hotel boeken
Het is vanaf vandaag al mogelijk om voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2020 hotelkamers te reserveren bij De Bonte Wever. Klik hier om direct te reserveren.

Informatie
Houd deze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws. Tevens kun je de BAUHAUS Dutch Open Darts volgen op Twitter, op Facebook en op Instagram.

4ddc75f1698994d05cf43f2316d7d33a
ANDER NIEUWS
31 maart 2023
De TOTO Dutch Open Darts wordt ook de komende drie jaar in de Bonte Wever georganiseerd. Het is het grootste en gezelligste dartstoernooi ter wereld, waar iedereen, van amateur tot professional aan kan deelnemen.
29 januari 2023
De TOTO Dutch Open Darts heeft twee nieuwe kampioenen. Berry van Peer was in het herentoernooi te sterk voor Andy Baetens (3-1 in sets), terwijl Aileen de Graaf afrekende met Beau Greaves in de damesfinale (5-2 in legs).
29 januari 2023
Christian Kist en Michael Stoeten hebben het koppeltoernooi voor heren gewonnen. Het duo was in een zinderende nipt te sterk voor Jelle Klaasen en Chris Landman: 5-4.