Beau Greaves en Rhian o'Sullivan spelen zondag de single-finale bij de dames

De TOTO Dutch Open 2022 gaat met nog 64 single-spelers bij de heren en twee dames in het singletoernooi richting de finaledag. Na een lange zaterdag, waarop er bij de heren vijf en bij de dames liefst zeven wedstrijden gewonnen moesten worden, kan het schema voor de laatste dag worden ingevuld en is er met de wedstrijd tussen Rhian o’Sullivan en Beau Greaves al een prachtig affiche voor de damesfinale bekend.

Beau Greaves speelde zich via namen als Lorraine Winstanley en Kirsty Hutchinson naar de eindstrijd op zondagmiddag. Laatstgenoemde was Beau Greaves’s tegenstander in de halve finale, maar ging uiteindelijk met 4-1 ten onder tegen Greaves’s. Rhian o’Sullivan knokte zich langs Aileen de Graaf  en in de halve eindstrijd langs Irina Armstrong. Die wedstrijd eindigde uiteindelijk in 4-2.

Er zijn ondertussen nog 64 heren die mogen dromen van de zege op de Dutch Open van 2022. Zij moeten zondag nog vijf wedstrijden winnen om in de finale te komen en kans te houden op het omhoogtillen van de beker. Spelers die nog in het toernooi zitten, zijn Richard Veenstra, Jelle Klaasen en Thibault Tricole.

Check HIER wie nog kans maken op de eindzege.

Beau Greaves
Rhian o'Sullivan
Jelle Klaasen zit nog in het toernooi

Foto’s: Stefan Roelfsema

ANDER NIEUWS
31 maart 2023
De TOTO Dutch Open Darts wordt ook de komende drie jaar in de Bonte Wever georganiseerd. Het is het grootste en gezelligste dartstoernooi ter wereld, waar iedereen, van amateur tot professional aan kan deelnemen.
29 januari 2023
De TOTO Dutch Open Darts heeft twee nieuwe kampioenen. Berry van Peer was in het herentoernooi te sterk voor Andy Baetens (3-1 in sets), terwijl Aileen de Graaf afrekende met Beau Greaves in de damesfinale (5-2 in legs).
29 januari 2023
Christian Kist en Michael Stoeten hebben het koppeltoernooi voor heren gewonnen. Het duo was in een zinderende nipt te sterk voor Jelle Klaasen en Chris Landman: 5-4.