Beau Greaves en Rhian o'Sullivan spelen zondag de single-finale bij de dames

De TOTO Dutch Open 2022 gaat met nog 64 single-spelers bij de heren en twee dames in het singletoernooi richting de finaledag. Na een lange zaterdag, waarop er bij de heren vijf en bij de dames liefst zeven wedstrijden gewonnen moesten worden, kan het schema voor de laatste dag worden ingevuld en is er met de wedstrijd tussen Rhian o’Sullivan en Beau Greaves al een prachtig affiche voor de damesfinale bekend.

Beau Greaves speelde zich via namen als Lorraine Winstanley en Kirsty Hutchinson naar de eindstrijd op zondagmiddag. Laatstgenoemde was Beau Greaves’s tegenstander in de halve finale, maar ging uiteindelijk met 4-1 ten onder tegen Greaves’s. Rhian o’Sullivan knokte zich langs Aileen de Graaf  en in de halve eindstrijd langs Irina Armstrong. Die wedstrijd eindigde uiteindelijk in 4-2.

Er zijn ondertussen nog 64 heren die mogen dromen van de zege op de Dutch Open van 2022. Zij moeten zondag nog vijf wedstrijden winnen om in de finale te komen en kans te houden op het omhoogtillen van de beker. Spelers die nog in het toernooi zitten, zijn Richard Veenstra, Jelle Klaasen en Thibault Tricole.

Check HIER wie nog kans maken op de eindzege.

Beau Greaves
Rhian o'Sullivan
Jelle Klaasen zit nog in het toernooi

Foto’s: Stefan Roelfsema

ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.