Beau Greaves en Rhian o'Sullivan spelen zondag de single-finale bij de dames

De TOTO Dutch Open 2022 gaat met nog 64 single-spelers bij de heren en twee dames in het singletoernooi richting de finaledag. Na een lange zaterdag, waarop er bij de heren vijf en bij de dames liefst zeven wedstrijden gewonnen moesten worden, kan het schema voor de laatste dag worden ingevuld en is er met de wedstrijd tussen Rhian o’Sullivan en Beau Greaves al een prachtig affiche voor de damesfinale bekend.

Beau Greaves speelde zich via namen als Lorraine Winstanley en Kirsty Hutchinson naar de eindstrijd op zondagmiddag. Laatstgenoemde was Beau Greaves’s tegenstander in de halve finale, maar ging uiteindelijk met 4-1 ten onder tegen Greaves’s. Rhian o’Sullivan knokte zich langs Aileen de Graaf  en in de halve eindstrijd langs Irina Armstrong. Die wedstrijd eindigde uiteindelijk in 4-2.

Er zijn ondertussen nog 64 heren die mogen dromen van de zege op de Dutch Open van 2022. Zij moeten zondag nog vijf wedstrijden winnen om in de finale te komen en kans te houden op het omhoogtillen van de beker. Spelers die nog in het toernooi zitten, zijn Richard Veenstra, Jelle Klaasen en Thibault Tricole.

Check HIER wie nog kans maken op de eindzege.

Beau Greaves
Rhian o'Sullivan
Jelle Klaasen zit nog in het toernooi

Foto’s: Stefan Roelfsema

ANDER NIEUWS
Jelle en Beau
12 juni 2022
Klaasen heeft het singletoernooi bij de heren op de Dutch Open Darts gewonnen. In de finale versloeg hij Mark Barilli met 3-0 in sets en kroonde zichzelf daarmee tot opvolger van Ross Montgomery, die de laatste editie van de Dutch Open in 2020 op zijn naam wist te schrijven. Het is de eerste Dutch Open-zege voor de Nederlander, die in het verleden wel al het BDO WK in 2006 won.
12 juni 2022
Aileen de Graaf en Lerena Rietbergen zijn de koppelkoninginnen van Assen. Het tweetal won het koppeltoernooi bij de dames door in de finale met 4-2 te winnen van het Welshe koppel Rhian O’Sullivan-Chris Savvery. Bij de heren zegevierden Thibault Tricole en Andy Baetens.
Beau Greaves
11 juni 2022
De Dutch Open 2022 gaat met nog 64 single-spelers bij de heren en twee dames in het singletoernooi richting de finaledag. Na een lange zaterdag, waarop er bij de heren vijf en bij de dames liefst zeven wedstrijden gewonnen moesten worden, kan het schema voor de laatste dag worden ingevuld en is er met de wedstrijd tussen Rhian o'Sullivan en Beau Greaves al een prachtig affiche voor de damesfinale bekend.