BAUHAUS opnieuw hoofdsponsor Dutch Open Darts 2019

Geweldig nieuws voor het grootste open dartstoernooi ter wereld! Bouwcentrum BAUHAUS heeft zich opnieuw voor één jaar als hoofdsponsor verbonden aan de Dutch Open Darts. Voor het derde jaar op rij ondersteunt de internationale winkelketen dit unieke toernooi dat georganiseerd zal worden van vrijdag 1 t/m 3 februari 2019 in De Bonte Wever in Assen.

“Wij zijn zeer verheugd dat we onze prettige relatie kunnen voortzetten. Mede dankzij BAUHAUS hebben we flinke stappen gezet en kunnen we ook de komende editie weer door ontwikkelen. Onze gezamenlijke doelstelling is een fantastisch evenement organiseren, waarbij het evenement organisatorisch goed moet staan en de gezelligheid niet mag ontbreken. Vele darters uit binnen- en buitenland spreken van het beste open dartstoernooi en dat willen we natuurlijk zo houden”, aldus Niels de Ruiter, directeur van de Nederlandse Darts Bond.

Ook Herwin Oost, commercieel directeur van BAUHAUS, is verheugd over de samenwerking. “BAUHAUS is nauw verbonden met sport. Sporten is een gezonde en veelal ook sociale bezigheid en daar dragen wij graag een steentje aan bij. Wat zo bijzonder is aan de Dutch Open Darts, is dat het voor iedereen toegankelijk is. Daardoor is het laagdrempelig en iedereen is gelijk. Dat past bij de bedrijfsfilosofie van BAUHAUS.

BAUHAUS behoort tot de grootste doe-het-zelfketens van Europa. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zwitserland. De eerste BAUHAUS-vestiging werd geopend in Mannheim in 1960. De keten beschikt over ruim 275 vestigingen in 19 landen. In Nederland zit er op dit moment een vestiging in Groningen en Hengelo en medio dit jaar zal de derde vestiging in Venlo opengaan.

De BAUHAUS Dutch Open Darts zal in 2019 plaatsvinden van vrijdag 1 t/m zondag 3 februari in De Bonte Wever in Assen. De inschrijving zal op maandag 1 oktober 2018 open gaan.

Foto: Jos Groen
ANDER NIEUWS
4 januari 2019
Mark McGeeney en Deta Hedman hebben beiden hun BAUHAUS Dutch Open Darts titel met succes verdedigd. McGeeney won in een herhaling van de Lakeside-finale van Glen Durrant, waardoor hij de winnaar is geworden van de Jilles Vermaat Trophy.
2 februari 2019
Mikuru Suzuki kent een uiterst succesvolle Dutch Open Darts. Naast de koppelfinale speelt ze ook de individuele finale. Daarin neemt ze het op tegen Aileen de Graaf.
2 februari 2019
Vincent d’Hondt heeft zijn titel als Dutch Open Darts-kampioen bij de paradarters met succes verdedigd. In de finale van de tweede editie versloeg hij Matt Doe.