BAUHAUS Dutch Open Darts komende drie jaar in De Bonte Wever!

De BAUHAUS Dutch Open Darts komt de komende drie jaar opnieuw naar De Bonte Wever in Assen. Het populaire evenement vindt in 2018 plaats van vrijdag 2 t/m zondag 4 februari. Ook de twee daaropvolgende edities zullen plaatsvinden in het vernieuwde en uitgebreide hotel, sport- en evenementencentrum in Noord-Nederland.“We zijn erg blij met deze overeenkomst en met de uitbreiding van De Bonte Wever”, zegt Paul Engelbertink, namens de Nederlandse Darts Bond. “Met de flinke uitbreiding die De Bonte Wever op dit moment ondergaat voldoet het aan één van onze belangrijkste eisen. Het complex gaat flink groeien en dit past bij de ambitie van ons evenement. De komende jaren zal er niet meer in tenten gespeeld worden en kunnen we meer toeschouwers en darters onder één dak verwelkomen.”

Niels de Ruiter, toernooidirecteur van de Dutch Open Darts voegt daaraan toe: “De relatie en samenwerking met De Bonte Wever is fantastisch. We hebben het evenement in de afgelopen jaren in alle opzichten sterk verbeterd. Denk hierbij aan zaken als exposure, aantallen deelnemers en de financiën. Gezamenlijk met het team van De Bonte Wever gaan we ervoor zorgen dat de BAUHAUS Dutch Open Darts een ongekend gezellig dartsfeest blijft. De feesttent zal de komende drie jaar dan ook zeker blijven, belooft!”

Elk jaar trekt het evenement duizenden darters en toeschouwers naar de Drentse hoofdstad en Christa de Ruiter, directeur van De Bonte Wever, is zeer verheugd over de nieuwe driejarige afspraak. “Het evenement past perfect bij ons bedrijf en onze ambities! De komende periode breidt De Bonte Wever fors uit met onder andere 80 hotelkamers, twee restaurants, een lobby, Grand Café, recreatieruimte, een nieuwe entree, een multifunctionele congres- en evenementenlocatie en meerdere (vergader)zalen. Wij kijken er dan ook naar uit om de komende drie jaar gastheer te mogen zijn van dit unieke topevenement en alle gasten in ons vernieuwde complex te mogen ontvangen. Wij zien het als een fantastische uitdaging om, samen met de Nederlandse Darts Bond, het toernooi nog grootser te maken!”

Foto: Jos Groen

Hotel boeken
Het is vanaf vandaag al mogelijk om voor de Dutch Open Darts 2018 hotelkamers te reserveren bij De Bonte Wever. Bezoek daarvoor de volgende website: www.debontewever.nl/dutchopendarts.

Informatie
Houd deze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws. Tevens kun je de Dutch Open Darts volgen op Twitter en op Facebook.

ANDER NIEUWS
4 januari 2019
Mark McGeeney en Deta Hedman hebben beiden hun BAUHAUS Dutch Open Darts titel met succes verdedigd. McGeeney won in een herhaling van de Lakeside-finale van Glen Durrant, waardoor hij de winnaar is geworden van de Jilles Vermaat Trophy.
2 februari 2019
Mikuru Suzuki kent een uiterst succesvolle Dutch Open Darts. Naast de koppelfinale speelt ze ook de individuele finale. Daarin neemt ze het op tegen Aileen de Graaf.
2 februari 2019
Vincent d’Hondt heeft zijn titel als Dutch Open Darts-kampioen bij de paradarters met succes verdedigd. In de finale van de tweede editie versloeg hij Matt Doe.