Twee paradarts-kampioenen op de Dutch Open

Zowel het toernooi voor staande spelers als het toernooi voor zittende spelers heeft zaterdag een winnaar gekregen.

Michelovic van Velzen en Serge van Belle hebben zaterdag de titel bij het paradarts op de Dutch Open in de wacht gesleept. Michelovic van Velzen won het toernooi voor staande spelers, terwijl Serge van Belle de beste was bij de zittende spelers. Het is voor het eerst dat er twee afzonderlijke toernooien werden gehouden.

Michelovic van Velzen won in de finale van Jackie Goethals en dat betekende alweer zijn vijfde overwinning van de dag. Er deden namelijk maar liefst 26 spelers mee aan het toernooi voor staande spelers. Serge van Belle, die in de eindstrijd met 4-2 afrekende met Vincent d’Hondt, won vier wedstrijden. Dat toernooi telde dertien deelnemers.

5D3_6383
5D3_6298
5D3_6329

Foto: Evert Zomer

ANDER NIEUWS
31 maart 2023
De TOTO Dutch Open Darts wordt ook de komende drie jaar in de Bonte Wever georganiseerd. Het is het grootste en gezelligste dartstoernooi ter wereld, waar iedereen, van amateur tot professional aan kan deelnemen.
29 januari 2023
De TOTO Dutch Open Darts heeft twee nieuwe kampioenen. Berry van Peer was in het herentoernooi te sterk voor Andy Baetens (3-1 in sets), terwijl Aileen de Graaf afrekende met Beau Greaves in de damesfinale (5-2 in legs).
29 januari 2023
Christian Kist en Michael Stoeten hebben het koppeltoernooi voor heren gewonnen. Het duo was in een zinderende nipt te sterk voor Jelle Klaasen en Chris Landman: 5-4.