TOTO Dutch Open Darts komende drie jaar in Assen

De TOTO Dutch Open Darts wordt ook de komende drie jaar in de Bonte Wever georganiseerd. Het is het grootste en gezelligste dartstoernooi ter wereld, waar iedereen, van amateur tot professional aan kan deelnemen. Het evenement staat garant voor drie dagen lang gezelligheid, feest en heel veel darts.

“We zijn zeer verheugd over het feit dat we de samenwerking gaan voortzetten”, aldus Paul Engelbertink, directeur van de Nederlandse Darts Bond. “De Bonte Wever is voor ons meer dan een locatie: het is een partner die meedenkt, meewerkt en altijd klaar staat voor vernieuwingen en verbeteringen. Samen zullen we de komende jaren weer keihard werken om ervoor te zorgen dat de TOTO Dutch Open Darts een ongekend gezellig dartsfeest blijft.”

Elk jaar trekt het evenement duizenden darters en toeschouwers naar de Drentse hoofdstad en Christa de Ruiter, directeur van De Bonte Wever, is zeer verheugd over de nieuwe driejarige afspraak. “Het evenement past perfect bij ons bedrijf en wij kijken er dan ook naar uit om de komende jaren gastheer te mogen zijn van dit unieke topevenement. Wij zien het als een fantastische uitdaging om, samen met de Nederlandse Darts Bond, het toernooi nog grootser te maken.”

Editie 2024
De komende editie zal georganiseerd worden van donderdag 1 t/m zondag 4 februari 2024. De inschrijving zal open gaan op 1 oktober 2023. Zet beide datums dus alvast in je agenda!

Hotel boeken
Het is mogelijk om voor de TOTO Dutch Open Darts 2024 een hotelkamer aan te vragen bij De Bonte Wever. Kijk voor meer informatie op www.debontewever.nl/dutchopendarts

Informatie
Houd deze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws. Tevens kun je de TOTO Dutch Open Darts volgen op Twitter, op Facebook en op Instagram.

SR6_3335

Foto: Stefan Roelfsema

ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.