Rietbergen en Plaisier winnen warming-up toernooi TOTO Dutch Open Darts 2023

Voor de allereerste keer werd er vandaag een TOTO Dutch Open Darts warming-up toernooi georganiseerd in de Bonte Wever in Assen. In totaal deden er ruim 400 heren en 50 dames mee.

Dames:
Bij de dames wist Lerena Rietbergen het warming-up toernooi te winnen. In de finale was ze met 4-2 te sterk voor Roos van der Velde. De 20-jarige Rietbergen wist in de halve eindstrijd drievoudig Dutch Open Darts kampioen Deta Hedman te verslaan (3-1). De achttienjarige Roos van der Velde uit Zevenhuizen wist in de halve finale met 3-1 af te rekenen met TOTO Dutch Open 2022 runner-up Rhian O’Sullivan. We kunnen dus spreken van een goede warming-up voor de jonge Nederlandse dartsters.

Van harte gefeliciteerd Lerena!

Uitslagen kun je hier vinden.

Heren:
Wesley Plaisier heeft het warming-up toernooi bij de heren op zijn naam geschreven. In een spannende strijd was hij met 5-2 te sterk voor Danny van Trijp. In de halve finale wist de regerend Winmau World Masters kampioen Wesley Plaisier met 4-1 te winnen van Max de Jong. Danny van Trijp versloeg in zijn halve finale Mats Gies met 4-2.

Van harte gefeliciteerd Wesley!

Uitslagen kun je hier vinden.

De TOTO Dutch Open Darts, het grootste en gezelligste dartstoernooi ter wereld, gaat morgen beginnen met het koppeltoernooi. Wij wensen alle deelnemers alvast een goede reis naar Assen en heel veel succes.

0E0A6726
Lerena Rietbergen
0E0A6738

Foto: Jos Groen

ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.