Finaledag TOTO Dutch Open Darts LIVE op RTL7

Op 29 januari 2023 gaat RTL7 weer darts uitzenden. De gehele avond zal in het teken staan van de finaledag van de TOTO Dutch Open Darts 2023. Meer dan 10 jaar was RTL7 dé dartszender die alle PDC evenementen op televisie bracht..

De TOTO Dutch Open Darts is het grootste open dartstoernooi ter wereld, waar iedereen, van amateur tot professional aan kan deelnemen. Het is een evenement van de Nederlandse Darts Bond en staat garant voor drie dagen lang topdarts.

Vorig jaar wist Jelle Klaasen het singletoernooi bij de heren te winnen en dit jaar zal hij proberen deze prachtige titel te prolongeren. Regerend wereldkampioen Beau Greaves, die recentelijk nog deelnam aan het PDC WK, pakte in 2022 de hoofdprijs bij de dames.

Op zondag 29 januari worden alle finales op een groot podium gespeeld. Vanaf 17.00 wordt het programma LIVE uitgezonden op RTL7 en gepresenteerd door Marcel Maijer. Tussen de wedstrijden door zijn er analyses van Vincent van der Voort, interviews met verschillende topdarters en kun je kijken naar een sfeerreportage van dit prachtige evenement.

Hieronder het gehele TV programma:*
17.00 Start LIVE uitzending
17.15 Start kwartfinales heren
20.00 Halve finales heren
21.00 Finale dames
21.45 Finale heren

De vrijdag en zaterdag van de TOTO Dutch Open Darts zijn via een Livestream te volgen. Deze is te vinden op de NDB YouTube pagina. Op zondagmiddag kun je hier de koppelfinales en de jeugdfinales bekijken.

14.00 Koppelfinales dames en heren*
15.15 Jeugdfinales aspiranten, meisjes en junioren*

Deelnemen:
We hebben op dit moment meer dan 5000 inschrijvingen. Daartussen bekende namen zoals: Ron Meulenkamp, James Hurrel, Richard Veenstra, Neil Duff, Deta Hedman en Aileen de Graaf. Wil je zelf ook deelnemen aan de TOTO Dutch Open Darts 2023 dan moet je snel zijn. Inschrijven kan namelijk nog t/m 8 januari 2023. Ga daarvoor naar: www.dutchopendarts.nl

Kaarten:
Wil je komen kijken in de Bonte Wever, dat kan! Kaartjes zijn hier te koop en worden ook aan de deur verkocht.

* Programma onder voorbehoud

DUTCH OPEN DARTS 2019 - DBW - 71 Miranda Drenth-NDB

Foto: Miranda Drenth / NDB

ANDER NIEUWS
31 maart 2023
De TOTO Dutch Open Darts wordt ook de komende drie jaar in de Bonte Wever georganiseerd. Het is het grootste en gezelligste dartstoernooi ter wereld, waar iedereen, van amateur tot professional aan kan deelnemen.
29 januari 2023
De TOTO Dutch Open Darts heeft twee nieuwe kampioenen. Berry van Peer was in het herentoernooi te sterk voor Andy Baetens (3-1 in sets), terwijl Aileen de Graaf afrekende met Beau Greaves in de damesfinale (5-2 in legs).
29 januari 2023
Christian Kist en Michael Stoeten hebben het koppeltoernooi voor heren gewonnen. Het duo was in een zinderende nipt te sterk voor Jelle Klaasen en Chris Landman: 5-4.