Duits duo Huesmann en Bohnhorst winnen het paradarts koppeltoernooi.

Net als de 2022 editie wist het Nederlandse duo van der Hoorn en Ruiter de finale van het paradarts koppeltoernooi te bereiken. Dit jaar moesten zij met 4-2 het hoofd buigen tegen het Duitse duo Huesmann en Bohnhorst.

Tot aan de finale hadden Huesmann en Bohnhorst nog geen leg verloren. Maar Cliff Ruiter en Pascal van der Hoorn lieten zien waarom ook zij in de finale stonden. Tot 2-2 ging de wedstrijd in een hoog niveau gelijk op. De Duitsers pakten vervolgens de voorsprong. Hoewel Ruiter en van der Hoorn nog bijna 3-3 maakten, waren het Huesmann en Bohnhorst die de titel binnen sleepten en zich een jaar lang TOTO Dutch Open Darts 2023 paradarts koppelkampioen mogen noemen

Op de zaterdag staan de paradarts singels op het programma. De paradarts zijn verdeeld over twee categorieën, namelijk staand en rolstoel. Voor het volledige programma klik hier.

HuesmannBohnhorst-GER

Foto: Evert Zomer

SR6_2256
SR6_2233

Foto’s: Stefan Roelfsema

ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.