D’hondt en Van Belle winnen paradarts koppeltoernooi

Het duo Vincent D’hondt en Serge van Belle heeft het koppeltoernooi voor paradarters op de Dutch Open Darts 2024 gewonnen. De Belgen waren in de finale met 4-0 te sterk voor het Nederlandse duo Patrick Breekveldt/Reggie van Brenk.

D’hondt en Van Belle bereikten de finale door onder andere titelhouders Bohnhorst/Huesmann te verslaan in een spannend duel. Het Belgische duo stond met 2-0 achter, maar knokte zich terug en won alsnog: 3-2. Na een zege op het duo Bakker/Van der Hoorn (3-0) wachtte de strijd met Breekveldt/Van Brenk. 

Tijdens de mooie finale sprong met name de tweede leg in het oog. In 15 darts en met een 116-finish hengelden de twee Belgen die leg binnen. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen zonder een leg af te staan: 4-0.

gijfioerj

Foto: Evert Zomer

ANDER NIEUWS
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.
4 februari 2024
In de jeugdcategorieën hebben Ruben Baalmans, Paige Pauling en Balázs Szoták de zeges gepakt. De talenten waren respectievelijk de beste in het jongens-, meisjes- en aspirantentoernooi.