D’hondt en Bohnhorst winnen paradarttoernooien Dutch Open

Vincent D’hondt en Heiko Bohnhorst hebben de paradarttoernooien van de TOTO Dutch Open Darts 2023 op hun naam geschreven. D’hondt veroverde de titel van het toernooi voor zittende spelers; Bohnhorst zegevierde in het toernooi voor staande spelers.

D’hondt speelde in de finale tegen de man die hem tijdens de vorige editie van de Dutch Open Darts nog van de zege afhield: Serge van Belle. D’hondt begon sterk en kwam snel op 2-0. Van Belle deed daarna nog wat terug, maar zag later dat D’hondt via een 120-finish zijn derde Dutch Open-titel op zijn naam schreef: 4-1.

Voor Heiko Bohnhorst is de titel in het toernooi voor staande spelers een bekroning op een mooi weekend. Nadat hij gisteren al het koppeltoernooi won, was hij vandaag in de finale van het singletoernooi te sterk voor Evi Foulon. Bohnhorst versloeg de Belg met 4-1.

DO2023_zat-71

Foto: Evert Zomer

ANDER NIEUWS
31 maart 2023
De TOTO Dutch Open Darts wordt ook de komende drie jaar in de Bonte Wever georganiseerd. Het is het grootste en gezelligste dartstoernooi ter wereld, waar iedereen, van amateur tot professional aan kan deelnemen.
29 januari 2023
De TOTO Dutch Open Darts heeft twee nieuwe kampioenen. Berry van Peer was in het herentoernooi te sterk voor Andy Baetens (3-1 in sets), terwijl Aileen de Graaf afrekende met Beau Greaves in de damesfinale (5-2 in legs).
29 januari 2023
Christian Kist en Michael Stoeten hebben het koppeltoernooi voor heren gewonnen. Het duo was in een zinderende nipt te sterk voor Jelle Klaasen en Chris Landman: 5-4.