D’hondt en Bohnhorst winnen paradarttoernooien Dutch Open

Vincent D’hondt en Heiko Bohnhorst hebben de paradarttoernooien van de TOTO Dutch Open Darts 2023 op hun naam geschreven. D’hondt veroverde de titel van het toernooi voor zittende spelers; Bohnhorst zegevierde in het toernooi voor staande spelers.

D’hondt speelde in de finale tegen de man die hem tijdens de vorige editie van de Dutch Open Darts nog van de zege afhield: Serge van Belle. D’hondt begon sterk en kwam snel op 2-0. Van Belle deed daarna nog wat terug, maar zag later dat D’hondt via een 120-finish zijn derde Dutch Open-titel op zijn naam schreef: 4-1.

Voor Heiko Bohnhorst is de titel in het toernooi voor staande spelers een bekroning op een mooi weekend. Nadat hij gisteren al het koppeltoernooi won, was hij vandaag in de finale van het singletoernooi te sterk voor Evi Foulon. Bohnhorst versloeg de Belg met 4-1.

DO2023_zat-71

Foto: Evert Zomer

ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.