De TOTO Dutch Open Darts 2024 volledig op DartConnect

De TOTO Dutch Open Darts 2024 wordt voor het eerst volledig gespeeld op de DartConnect software. Wederom een mooie stap voorwaarts!

DartConnect biedt namelijk veel nieuwe mogelijkheden voor de toernooiorganisatie en ook zeker veel voordelen voor de spelers en toeschouwers. Zo ontvangt elke speler een compleet matchreport van zijn of haar gespeelde wedstrijden en zijn alle wedstrijden wereldwijd LIVE te volgen! Ook kan je als speler de voortgang van het toernooi real time volgen.

Hoe weet ik wanneer ik moet spelen:
Net als voorgaande jaren ontvangen alle spelers een week voor de TOTO Dutch Open Darts hun spelerskaart via de mail. Hierop staat aangegeven hoe laat en op welk bord je moet spelen. Daarnaast kan je op https://tv.dartconnect.com/event/dutchopen24 realtime alle toernooi informatie bekijken. Onder het kopje board calls kan je live volgen wanneer en op welk bord je moet spelen. Wacht niet op notificatie per email, want mailberichten kunnen afhankelijk van je eigen telefoon of mailprovider vertraagd binnenkomen en dan ben je te laat bij je wedstrijd. ! Je wordt niet omgeroepen als je moet spelen of schrijven!

Schrijven
Op tv.dartconnect.com bij de board calls en op de tablet naast de dartbaan kan je zien of de winnaar of verliezer de volgende wedstrijd moet schrijven! Je wordt niet omgeroepen als je moet spelen of schrijven! Niet schrijven betekent diskwalificatie voor de het single toernooi en/of de TOTO Dutch Open Darts van volgend jaar.

Dus volg je spelerskaart en de board calls op tv.dartconnect.com!
Mocht je als speler nog nooit met DartConnect hebben gespeeld en vragen hebben, schroom dan niet om even langs te wedstrijdtafel te lopen of om een NDB official bij de dartbanen aan te spreken. De NDB officials helpen je graag!

Alle spelers ontvangen daarnaast ook een informatiemail vanuit DartConnect i.s.m. de NDB. Hierin staat alle belangrijke informatie die je moet weten als speler over DartConnect. Deze informatie kan je hier teruglezen.

Loting online en versturen van de spelerskaarten
Aan het eind van deze week wordt de loting gepubliceerd op deze website en worden de spelerskaarten per mail aan de spelers verzonden.

2023-1-28 ASSEN, NETHERLANDS- JANUARI 28: Dartsplayer playing at the TOTO Dutch Open Darts 2023 Saturday on Januari 28 2023 in de Bontewever Netherlands (Photo by Bas van den Berk/Orange Pictures)

Foto: Bas van den Berk

ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.