De Graaf en Greaves naar damesfinale Dutch Open; 129 heren door

De winnaars van de laatste twee Dutch Open-edities, Beau Greaves en Aileen de Graaf, gaan zondag strijden voor de damestitel van de Dutch Open Darts 2023. De twee waren in de halve finale respectievelijk te sterk voor Rhian o’Sullivan en Noa-Lynn van Leuven. 

Greaves waande zich een weg naar de halve finale via Anoushka Louwes, Ria Niemeijer, Caitlin Klein, Joyce Schuurman, Adriana van Wijgerden en Aletta Wajer. In die halve eindstrijd dreef o’Sullivan haar tot het uiterste: via een beslissende leg sleepte Greaves een finaleticket in de wacht.

Voor De Graaf bestond de route naar de halve finale uit Laura Soehngen, Joëlle Huijbregts, Sabrina Jongenotter, Shannon Mos, Sharona Veld en Shana van Nieuwenhoven. De Graaf in de halve eindstrijd overtuigen van landgenoot Van Leuven. Het werd 4-0. 

129 heren naar finaledag
Voor de herentitel zijn nog 129 spelers in de race, onder wie regerend kampioen Jelle Klaasen. Op zondag zullen zij gaan uitmaken wie zich de nieuwe Dutch Open-kampioen bij de heren mag noemen.

SR6_4248

Foto: Stefan Roelfsema

ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.