Inschrijving TOTO Dutch Open Darts 2025 is open

Dartliefhebbers opgelet! De inschrijving voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 is geopend. Dit unieke dartsevenement vindt plaats van donderdag 30 januari tot en met zondag 2 februari in de Bonte Wever te Assen. Wie worden de opvolgers van herenkampioen Jarno Bottenberg en Beau Greaves, die de afgelopen editie bij de dames won?

De TOTO Dutch Open Darts in Assen is veruit het grootste dartsfeest ter de wereld. Dat mag jij zeker niet missen! Dus pak je pijlen, begin met trainen en wie weet sta jij straks wel op het grote podium van de TOTO Dutch Open Darts, voor het oog van duizenden dartfans, met de beker boven jouw hoofd!

Elke dartliefhebber, van amateur tot professional en van jeugdspeler tot paradarter, kan deelnemen aan de TOTO Dutch Open Darts. Jij dus ook! Inschrijven kan voor de gebruikelijke categorieën en ook dit jaar wordt er weer een warming-up toernooi op de donderdag georganiseerd.

Meer prijzengeld
De TOTO Dutch Open Darts is elk jaar volop in ontwikkeling. Voor de editie van 2025 heeft de organisatie dan ook besloten om het prijzengeld aanzienlijk te verhogen. In totaal wordt een recordbedrag van € 50.155 euro aan prijzengeld verdeeld in Assen. Dit betekent een stijging van 33% of te wel ruim € 12.500 meer dan tijdens de vorige editie.

Ledenvoordeel
Alle leden van de NDB krijgen maar liefst 5 euro prijsvoordeel per toernooi ten opzichte van niet-leden van de NDB. Ben jij lid van een lidorganisatie van de NDB? Schrijf jij je in voor de singles, de koppels en het warming-up toernooi? Dan loopt jouw korting al op tot 15 euro! Hoe dit werkt en wat je precies moet doen, kun je lezen aan de bovenkant van de vernieuwde inschrijfpagina.

Inschrijven
Klik hier om je direct in te schrijven. Inschrijven kan tot en met 15 januari 2025. De inschrijving verloop met ingang van dit jaar ook via DartConnect!

Wil jij alle ins en outs weten van de TOTO Dutch Open Darts? Volg ons dan ook zeker via de sociale media kanalen.  

Inschrijving2025open

Foto: Jos Groen

ANDER NIEUWS
27 maart 2024
De datum voor de TOTO Dutch Open Darts 2025 in De Bonte Wever is bekend.
4 februari 2024
De koppelfinale bij de heren is op overtuigende wijze gewonnen door het Nederlands-Belgische duo Damian Mol/Brian Raman. Ze versloegen het Nederlandse duo Jimmy van Schie/Jeroen Mioch met 5-1 en deden dat met knappe cijfers.