DE TICKETS

Toegangskaarten zijn in de verkoop verkrijgbaar door hier te klikken.

Tevens zijn tickets beperkt verkrijgbaar tijdens het evenement bij de ingang van De Bonte Wever. De organisatie wil graag alle supporters en geïnteresseerden meedelen dat we veel belangstelling verwachten. Dus wees bijtijds op het evenement aanwezig als je een kaartje wil kopen en hou er rekening mee dat er geen entreekaarten meer beschikbaar kunnen zijn, want vol = vol!

Voor de verschillende dagen gelden de volgende entreeprijzen:

  • Vrijdag                  €   5,00
  • Zaterdag              €   6,50
  • Zondag                 €   7,50
    Let op: net als afgelopen jaren zijn er geen passe-partout kaarten meer verkrijgbaar. Uiteraard kunt u online of op vrijdag al wel kaartjes kopen voor zaterdag en zondag. 

Voor alle deelnemers aan de BAUHAUS Dutch Open geldt dat je spelerskaart tevens toegangsbewijs is op vrijdag, zaterdag en zondag tijdens de Dutch Open Darts. Voor deelnemers aan de BAUHAUS Dutch Open Youth geldt dat zij op zondag één begeleider gratis mee naar binnen mogen nemen. Verder hebben kinderen t/m 12 jaar ook vrij toegang. Overige belangstellenden dienen een toegangskaartje te kopen aan de kassa.

Voor de laatste informatie hou onze Twitter en Facebookpagina in de gaten. Zodra er geen kaartjes meer zijn tijdens het evenement zullen we dit duidelijk communiceren!

[vc_btn title="INSCHRIJVEN" style="flat" color="primary" size="lg" align="center" link="url:http%3A%2F%2fdutchopendarts.nl%2Finschrijven%2F|||"]